SPINNER

Spinner on kaks aastat kestev programm, mida viib ellu Baltic Innovation Agency, Beamline ja Ida-Viru Loomemajanduskeskus. Programm keskendub Ida-Virumaa noorte ettevõtlusvõimekuse arendamisele, et toetada piirkonna õiglast üleminekut jätkusuutlikule ja kliimaneutraalsele majandusele. Programmi eesmärk on arendada noorte ettevõtlusoskusi ja luua keskkonnasõbralikke töökohti, toetades kohaliku majanduse ja kogukonna arengut. Projekti raames viiakse läbi kaks 4-kuulist ettevõtlusprogrammi, mis keskenduvad 16-30aastastele noortele, andes neile teadmisi ja praktilisi kogemusi väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete loomiseks. Projekt aitab noortel mõista õiglase ülemineku eesmärke, kohaneda tööturumuutustega ja panustada piirkonna jätkusuutlikusse arengusse. 

Projekti rahastatakse õiglase ülemineku fondist. Õiglase ülemineku fond aitab panna idanema seemne Ida-Viru maakonna jätkusuutlikuks kasvuks ja arenguks. 

Spinner projekti viivad ellu Baltic Innovation Agency, Beamline Accelerator ja Ida-Viru Loomemajanduskeskus projekti nr 2021-2027.6.01.24-0372 raames, mida kaasrahastab Euroopa Liit.